MALATYA / BATTALGAZİ - Melekbaba İlkokulu

Atilla KÖSE - Okul Müdürü

1971 yılında Malatya ili Darende ilçesinde doğdu. İlkokulu Darende Balaban’da, ortaöğretimi ise Darende’de tamamladı.1994 yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesinden mezun oldu ve Şanlıurfa’da sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.2003 yılına kadar çeşitli okullarda öğretmen olarak  görev yaptıktan sonra girmiş olduğu yöneticilik sınavlarını kazandı ve 2003 yılı Eylül ayında Doğanşehir ilçesi Söğüt İlköğretim Okulu’na okul müdürü olarak atandı.Daha sonra Şahnahan İlköğretim Okulu, Hatunsuyu İlköğretim Okulu ve Özel İdare İlkokulu’nda okul müdürü olarak görev yaptı.05.07.2019 tarihinden itibaren Melekbaba İlk/Ortaokulu’nda okul müdürü olarak görev yapmakta olup, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.