MALATYA / BATTALGAZİ - Melekbaba İlkokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. Yılını okulumuzda yaptığımız törenle coşkuyla kutladık. Görevli öğrenci ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

14 Haziran Salı günü okulumuz personeline yönelik Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi tarafından uyuşturucu ve medde bağımlılığı ile ilgili  bilgilendirme semineri yapıldı.

Mrt

Okulumuz İngilizce öğretmeni Zeliha GÜLGEN in hazırlamış olduğu 'GELECEĞE ENERJİN KALSIN ' isimli e-Twinning Projesinin öğrenci webinarı projede yer alan 10 okul öğretmen ve öğrencileriyle yapıdı. Öğrenci webinarında ilk kez buluşan öğrenciler yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunup keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü  kapsamında okulumuz ana sınıfı ,   1. Sınıf , 2. Sınıf, 3. Sınıf  ve 4.sınıflar arasında İstiklal Marşı'nı ezbere okuma yarışması yapıldı. Okul geneli Ana sınıfı ve    1. Sınıf öğrencileri arası İstiklal Marşı okuma yarışmasında Özgür ÖZCAN (1.sınıf) birinci, Elif Zehra KESKİN (Ana sınıfı) ikinci, Zeynep DEMİR (1.sınıf) üçüncü olmuştur. 2-3-4. Sınıf öğrencileri arası İstiklal Marşı okuma yarışmasında ise Ecrin Nur Keskin (3.sınıf)birinci ,  Aybüke HANLIOĞLU(4.sınıf) ikinci, Hamza ÇAKMAK (2.sınıf) üçüncü olmuştur.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerin yerli malı kullanma, bilinçli ve tutumlu olma davranışı kazanmaları için yapılan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Ara

Okulumuz Rehber öğretmeni Hasret ÇALIKUŞU tarafından düzenlenen ''Aile İçi İletişim Semineri '' yapıldı. Çocuk Gelişim Uzmanı Ceylan CERAN'ın konuşmacı olarak katıldığı seminere velilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Kas

Bugün 10 Kasım ..Ülkemizin dört bir yanında Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü büyük sevgi ve özlemle anıyoruz. Okulumuzda da 10 Kasım dolayısıyla anma töreni gerçekleşti. Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı okuyarak başlandı ve hazırlanan güzel program ile Atamızı saygı ve minnetle yad ettik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 98.Yıldönümü okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından düzenlenen Cumhuriyetin ilanı ve önemini belirten yazı ve şiirler okunarak kutlandı.

Ekm

Okulumuzun 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 13.15'de  okul müdürü Atilla KÖSE'nin açılış konuşması ile başladı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Başkanı Ali ÇAKMAK Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu sundu ve Okul Aile Birliği'nin bugüne kadar destek olduğu çalışmalardan bahsetti.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulunun seçimi, okul ile ilgili konuların değerlendirilmesi ile kurul sonlandırılmıştır.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunu tebrik eder, başarılar dileriz.